F Ö R L Å T M I G !

Jösses hörrni, vad är det som händer?
Jag skriver inte, vet inte själv varför. Eller jo, nu ljuger jag. Jag är trött och hittar ingen så kallad inspiration.

Jag va inne på monki idag, nu när dom har öppnat. Mina favoriter från hemsidan fanns självklart inte. Den där jeansjackan är jag så jäkla sugen på så jag nästan tror att jag är hungrig. HAHA Hur tråkig var jag inte där?
Sen gick vi till Gina Trikåt och jag köpte en body, den fick mina små mandariner att se stora ut men den framhävde min putismage riktigt fint också. Jag bestämde mej till slut för att mandarinerna vägde över så 129 spänn gick till Gina och barnen i Kina.

Sen har jag även skickat iväg pengar till Singapore ikväll, jag har nämligen köpt en klocka på ebay! Åh längtar tills den snyggingen kommer, och min rosa adidas! Var håller den hus? Den borde vara här nu :'(

27 dresses, nu på stört.

Tantjävel...

Hej Friends!

Jag har ont i min lillishjärna.

Idag har jag varit i Klockrike och gett fingret till tanter och flashat brösten lite titt som tätt. VAAAA?! Tänker ni nu, eller så gör ni det inte alls beroende på om ni känner mig eller inte. Tanten kom och hånade oss och sa "Tror ni att det är sommar eller?" Neeej... flinade vi och sen kom fingret, och sen kom samvetet, jag skyller det på att jag höll på att frysa häcken av mig. Men hur som helst! Jag och min partner in crime Sofia åkte ut till Kakan på landet och fotade tidigt imorse. Jag hade en tubisklänning och en bygelfri och bandfri "bh", vilket kan låta som en dålig idé. Vilket det var förstås. Vilket tanten också tyckte förstås.

Aja, här får ni en liten bild!




Mysterywoman!!

I'm back!

HEMMA!!!!!!!!

Äntligen små barn så har emmis återvänt till den stora staden! och vad gör jag nu när jag är hemma? Jo jag tittar på nån skitfilm med Sandra Bullock, jag hatar henne. Okej hatar är ett starkt ord men jag kan nog nästan säga att jag hatar henne med ett gott samvete, vilket alla som har känt mig längre än två veckor vet är en stor fet lögn, jag får nämligen dåligt samvete för precis allting. Men det har någonting med hennes gälla röst, hennes gapiga skratt och det faktum att hon omöjligt kan vara något annat än söt att göra.
Nej urk, nu ska jag se slutet på Truman show istället.

Puss och hej!

okej, nu har det gått överstyr här, för att sysselsätta oss har%

okej, nu har det gått överstyr här, för att sysselsätta oss har brorsan och jag suttit och bestämt vilka kungar, damer, knektar och till och med ess som är snyggast i alla våra kortlekar. Klöver var oftast snyggast förövrigt.

När vi hade kollat alla kortlekar gick jag och diska, vi har ingen diskmaskin och jag var stört uttråkad. Och nu kollar vi på konståkning.

Jag är ledsen att jag inte kan underhålla er mer än såhär. Men ni kan ju iaf jämföra min extremt tråkiga vardag med eran, då måste ni ju må rätt bra ändå!

jag ligger i min lilla våningsäng nu, den är jättemysig. Tempurmadra

DSC00454.JPG
jag ligger i min lilla våningsäng nu, den är jättemysig. Tempurmadrass och grejer! Min bror ligger där uppe och pillar bort stora hudflagor från hans fötter, nu fick han visst bort en jättebit som han va tvungen att visa mig. Grabben är så stolt :)

Här är en bild på mina päron när dom ligger och myser i soffan. 10 spänn på att mamma kommer tvinga mej att ta bort den bilden när hon ser den, så passa på och kolla nu!

Godnatt tåludd

hoppsan kerstin, jag råkade visst skicka förra inlägget två gånger.%

hoppsan kerstin, jag råkade visst skicka förra inlägget två gånger. Hur många av er läste båda ändå?

Jag sitter och tittar på king arthur, jag tycker inte om sånna filmer. Men i det här huset har vi bara ettan, tvåan, fyran och sexan så vi har ju inte så mycket att välja på.

Haha förut tittade vi på its always sunny in philadelphia, eric och jag skrattade så det sjöng om det (konstigt uttryck) medan mamma och pappa satt som två pessimistiska frågetecken (också ett konstigt uttryck).

Som ni kanske förstår händer det inte så mycket här, vi spelar kort, tittar på tv och äter, ungefär som en stenåldersfamilj alltså. Hejdå!

hej och hå mina små! Nu sitter jag utanför kvantum i väster

hej och hå mina små!

Nu sitter jag utanför kvantum i västervik. Jag har bett om sånna där godisägg, särskilt bruna. Mumma!
Vi stannade i falerum på vägen så jag har shoppat en billig tröja :) sånt blir man glad av.

HAHA! Vet ni vad vi såg på sidan av vägen förut? En enorm snöpenis! (T9 visste vad det var...?) Det roliga va pappas reaktion, han såg den, titta bort och titta tillbaka sådär snabbt som dom gör på film ni vet. Sen låtsades vi alla som ingenting, det är ju pinsamt att prata om snoppar, vare sig dom är i snö eller inte.

Hejsvejs

hej och hå mina små! Nu sitter jag utanför kvantum i väster

hej och hå mina små!

Nu sitter jag utanför kvantum i västervik. Jag har bett om sånna där godisägg, särskilt bruna. Mumma!
Vi stannade i falerum på vägen så jag har shoppat en billig tröja :) sånt blir man glad av.

HAHA! Vet ni vad vi såg på sidan av vägen förut? En enorm snöpenis! (T9 visste vad det var...?) Det roliga va pappas reaktion, han såg den, titta bort och titta tillbaka sådär snabbt som dom gör på film ni vet. Sen låtsades vi alla som ingenting, det är ju pinsamt att prata om snoppar, vare sig dom är i snö eller inte.

Hejsvejs

Hej

uuuuuurk jag är på dåligt humör, eller nej det är jag inte. Jag får bara inte fram några vettiga tankar att dela med mej av. Förstår inte det, har bara blivit mindre och mindre engagerad här i bloggen på sista tiden. (Här ska ni protestera och skriva hur mycket ni älskar mej och att jag inte får sluta)

Don't worry, jag ska inte sluta. Hihi nu såg jag precis att Eric har skrivit "du är bättre än Die hard 2" på mitt skrivbordsunderlägg. Gulligt av honom.

Oj, hoppla nu blev det visst bråttom. Vi ska bege oss till staden väster om viken dvs Västervik. Men jag mobilbloggar.

Hejdå

Fotograferingen

Heeeej på er!

Mina lilla lillebror som nu är längre än mig ligger i soffan och är sjuk. Så jag får stanna här hemma i Linköping idag med, vi skulle ha åkt till Västervik och träffat min söta lilla fjortisvän Emelie egentligen.

Jag känner att jag ger upp den där tävlingen nu förresten, vi var i Romme och åkte skidor! Tyvärr fick ingen rätt, eller okej, två fick men en anonym och en fuskare. Så vi lägger ner helt och hållet alltså, jag är besviken på er att ni inte kunde gissa. Jag känner mig oälskad nu när ingen ville vinna en fika med mej. :'(

Aja, här har ni lite bilder från de tre vännerna och Rasmus fotograferingsstund, som förövrigt var oerhört professionell... Ja, hur som helst: Klick away!

     

1. Sofia - huvudlös och jag - the source i Förhäxad (med tanke på mina helsvarta ögon). 2. Work that dörr yo. 3. Endast för att jag blev fin :') 4. Black and white cooling. 5. Känner ni kärleken? 6. Kakan visar hur hon gör när hon pussar Anton och jag är blyg.

slutkörd

Hej!

Förut idag blev jag sugen på godis så jag slängde på en sjal på huvudet och målade dit lite extra fräknar och gick och tiggde godis hos våra grannar. Dock hann jag bara knacka på hos våra närmaste grannar som är på Kanarieöarna, sen kom mamma och sa: "STOPP EMMA! DET ÄR FULT ATT TIGGA!" och som tur är så hade hon köpt godis. Jag åt precis ett vitt sånt där ägg, fy bövelen vad äckligt det va! De bruna är däremot mumma :')

På kanallokal sitter dom och diskuterar bloggar, en tjej sa: "själv skulle jag aldrig vilja blogga, jag kan väl lika gärna ringa mina vänner och berätta om vad som har hänt under dagen. Istället för att sitta och skriva det."
Snacka om noll koll, det stör mej väldigt mycket. När personer inte vet någonting om en sak och ändå står och kastar skit på det. Skriver alla bloggare om vad dom har gjort hela dagarna? Nej, speciellt inte dom som är stora och kända. Främst modebloggare alltså och dom skriver väl knappast speciellt mycket om vad dom gör om dagarna.
Dumma, unga, söta pangbrud, läs på lite innan du öppnar käften.

Jag har två fötter

Hej kärlekskrankar!

Jaha hörrni, mycket händer in the kärleksvärld idag. Han den där R.E.M.-sångaren som inte jag hade tagit för en homosexuell man för fem öre har kommit ut ur garderoben. Men det är väl fördomarna, han har ju ingen rosa tröja och han springer inte omkring och gör vacker tass hela dagarna heller.
Sen till the bad news, Måns the one and only Zelmerlöw har gått och blivit tillsammans med Marie Sernholt! WHAT?! Varför? Kolla bara på bilden (och klicka på den), hennes väldigt snygga sminkning är ju inte alls fjortis...
Och JA! Jag är bara avundsjuk.

HAHA kolla det här, Justin är rolig och Madonna är överskattad. Okej jag har inte alltid varit med på noterna när det gäller henne men hon är ju konstig. Fast vilken kändis är inte det nu för tiden? Han Oasis-snubben var ju tvungen att flytta bara för att James Blunt var hans granne och Oasis-snubben klarade inte av tanken på att han sitter en liten bit bort och skriver sina skitdåliga låtar. Alltså? Tappat jordfästet någon?

image55

är det du är det jag?

468021-54

Jag har problem med att vara seriös när min lilla lillebror som nu är längre än mej ska ta kort.
Här har jag iaf snott min mors t-shirt och så har jag mitt körsbärshalsband från beyond retro, det tycker jag om :')

Hej

Nu fortsatte jag ju självklart att klicka mig runt på aftonbladet.

Josefin Crafoord sa till sina lyssnare på "Vakna med the Voice" att hon skulle klä sig i gaffatejp om de blev nominerade till nån aftonbladetgrej. Nu blev dom ju nominerade och den bruden gör som hon har lovat. Hehe, kul.
Nått sånt vill jag med göra! Måste bara komma på någonting bra. Det måste ju gynna mej och er i det här fallet. Att jag skulle klä mig i gaffatejp tror jag inte att ni skulle tjäna så mycket på... Ska fundera på det här, jag återkommer! (pretto)


Aquafresh

Förr i världen tyckte jag om Alex Schulman jättemycket. Verkligen jättemycket. Jag kunde inte låta bli att skratta när jag läste hans konstiga idéer, eller om det var hans hästbett som fick mig att skratta...
Hur som helst har jag tröttnat, för det är faktiskt sant. De där två bröderna är nätmobbare och det är inte roligt längre.
Deras blogg har inte lagts ner heller, som det står. Den har bytt namn och är inte längre en blogg. Det är nu en nedräkning till att deras hemsida 1000apor öppnar. Dom skriver fortfarande precis likadant så jag vet inte hur den där Peter Franke tänker.

Inatt, mina vänner, så vrålade pappa. Han gör det när han drömmer mardrömmar, han ligger och skriker.
Det är helt fruktansvärt roligt! När vi va i fjällen förra året så gjorde han det och Tobbe som inte visste om att det här brukar hända satte sig upp i sängen och sa "Vad faan var det?" livrädd var han. Men min lilla lillebror som nu är längre än mig kom som räddaren i nöden och sa "Det är lugnt, det är bara våran pappa". hehe roliga stunder :')


Hej rovdjur!

HAHA! Ni skulle se mig nu alltså, jag sitter med vantar, mössa och tre tjockiströjor på mig. Och jag huttrar fortfarande! Det är svinkallt i det här huset, det kan man antingen skylla på att vi har en nyinstallerad värmegrej som ingen av oss förstår än eller så kan vi skylla det på att min mobilräkning låg på 3000 spänn den här månaden!!! Ja ni läste rätt, det är TRE nollor efter trean. Jösses, mina mobilräkningar brukar ligga på en sissodär 400-800 kroners i månaden. Den där Norgeresan gjorde sitt.. Så nu har vi inte råd med värme.

Nej nu ljuger jag, men det vet ni. Jag ljuger jämt, tur att jag inte är pinochio. Titta, nu ljuger jag igen! Jag ljuger inte alls jämt... Åhh måste.. ta mig... ur..... cirkeln.

Jag har blivit medlem på en massa bloggsidor som ni ser länkar till ner till vänster. Min bloggexpertvän Anton, som nästan totalt försvunnit, säger nämligen att det är bra om man vill få fler läsare. Och det vill ju jag, jag vill bli kändis. En sån där som Blondinbella som alla bara läser för att hon är irriterande. Det skulle vara kul.

Inattinatt...

Mina så kallade vänner mobbar mig. Det är ganska tragiskt egentligen, dom säger att det enda jag gör är att skriva här i min lilla blogg som dom säger och rynkar på näsan samtidigt. Vad fan är det för bullshit? Igår skrev jag bara ett inlägg (till allas stora besvikelse)! Jag har faktiskt ett liv utanför min blogg för er som inte visste det, dvs mina så kallade vänner.

Det börjar kännas lite bildtomt här, måste hitta på någonting. Ska leta lite i arkivet.....


image53

hehe, liten skör fjortistjej.

Stenåldersmänniskor och bloggar

Hej gifflar!

För att återvända till ett tidigare ämne, idag läste jag i corren om en tjej i min förra klass. Hon var med och promota hennes blogg. Eller ja, det var en artikel för alla stenåldersmänniskor dvs våra föräldrar där det stod om ungdomars internetvanor. "Här är några hemsidor som ungdomarna använder: msn.com (msn messenger), bilddagboken.se... osv osv" Jag tyckte det va komiskt.

Hur som helst! Den här tjejen sa att hon skriver mest för sin egen del. DET STÖR MEJ NÅGOT SÅ FRUKTANSVÄRT! Man skriver inte för sig själv, man gör bara inte det. Man skriver för att man vill ha uppmärksamhet, för att man vill ha bekräftelse och för att man någonstans långt in vill bli älskad. Eller för att man tycker att man är så jävla bra så att andra borde få ta del av det, så är det för mig självklart...............

xoxo (tönt)

God Kväll!

Hej hörrni!

Jag är handikappad. Jag har nått jädra lustigt i min höft, jag kan knappt gå på mitt vänstra ben. Hoppas jag får kryckor! Då får jag åka hissen i skolan och någon får ta mat till mig i matsalen, hehe jag skulle göra alla till mina slavar. Härligt!

Såå jag har fått in några gissningar på tävlingen, men ingen vinnare är utsedd eftersom den ena som haft rätt valde att svara anonymt och den andra har fått veta svaret redan innan, det är ju orättvist. Alltså har vi ingen vinnare än, så fortsätt gissa!

Nu ska jag sova, nattinatti!

Det obligatoriska Melodifestivalen-inlägget.

Jahopp, undra hur många som sitter där ute och rullar på tummarna och tänker "Nu har vi ju Eurovisionsegern säkrad..." Antagligen alla nya och fräscha invandrare som inte lärt sig svenska än och som inte vet om att Charlotte Perellis så otroligt bra låt bara är samma gamla vanliga dynga som Sverige alltid skickar iväg till Eurovision.
Hon kommer komma trea från slutet i the big shabong, nej förresten hon kommer inte ens kvala in i tävlingen. Smart val Sverige!
Jag tror att Nordman, Rongedal eller Linda Bengtzing hade lyckats way better. Linda som inte fick några röster från tittarna!! Va fan är det för bullshit? Jag rösta sjuttioelva gånger på henne men kom iof fram 3 gånger av dom..

Jaja, det spelar ju inte så stor roll. Luuk och Björn är enda anledningen till att man tittar på skiten, förr i världen frågade jag bara mamma vem som vann och så va jag nöjd med det.
Hur kul var det inte när Luuk sa "hallå?" i Carolas ställe, hehe då skrattade emma högt. Och när Björn gjorde sina fina dancemoves, hahaha åh härligt. Jag kommer sakna dom där tre, för Nour tycker jag faktiskt inte får tillräckligt med uppmärksamhet. Hon är riktigt bra hon, kul pangbrud. Var det inte hon som flasha brösten och typ blev stämd eller nått?

Fan nu får jag ju skrivkramp. Over and out.

How does she knooooow?

Fan va less jag är! och jag är inte ens pms:ig, jag är bara allmänt irriterad. Ska nog bara sitta hemma och titta på Luuks söta äggformade huvud ikväll, allmänheten förtjänar inte en sån som jag ikväll. Allmänheten förtjänar något bättre. Sofia, get out on the town istället för att dreggla loss till Björn ikväll!

Min mor och jag hade tänkt att titta på Enchanted idag, jag skulle bara städa färdigt på mitt rum först. Men eftersom jag tröttnar på att göra samma sak för länge så la jag av och började titta på filmen själv som den lilla trotsande tonårstjejen jag är. Mamma blev sur. Hon kallade mig till och med för taskmört. Jag erbjöd mig att titta på en annan film men det ville hon inte. Nu står hon där nere och stryker mina kläder åt fel håll så att det kommer vara en rand på magen på alla mina tröjor. Det var det bästa sättet att straffa mig på som hon kunde komma på.

Nej nu ska jag youtuba Josh Duhamel i ett försök att pigga upp mig själv.

Bild

DSC00424.JPG

Hej vännor!

Det är bra gissat allihop men om ni verkligen vill vinna så kan ni ju inte gissa anonymt, hallå?

Hur som helst, här har ni en bild därifrån. Jag tänker inte göra det lätt för er eftersom priset är så oerhört bra!
Nu ska jag snooza, hehe.

Puss!

T Ä V L I N G !

Jösses strutsar!

Förlåt mej för att jag inte har underhållit er! Jag var nämligen upptagen med att åka buss igår, hela 8 timmar satt jag på en buss med sofia som mosade benet i min axel med hennes hårda huvud. Nu får ni gissa vad vi gjorde och var vi var! En tävling alltså!

Vad ska priset vara då? Mitt favoritnagellack kanske! Eller nej, grabbläsarna kanske inte tycker om den underbara färgen. Vill ni vinna en fika med lilla miss moi? hehe, nae det vill ni nog inte. Jag smaskar och jag bjuder inte. Ni får helt enkelt berätta vad ni vill vinna så får vi kompromissa fram ett bra pris. Perfekto!

Ni ska få en bild senare men ni kan ju börja gissa nu om ni tror att ni vet!

Puss på er!

googooooo

hej kinderägg.

Jag sitter och lyssnar på Goo Goo Dolls, jag känner mig oerhört cool faktiskt. I just want you to know who I am... lalala. Nej nu blev det visst Ola här, åhh söt han är. Love in stereoooo..

Oj ursäkta. Jag älskar ebay! Har ni varit inne och kikat? Jag hitta en apcool jacka som jag vill ha. Erkänn snygg?

image51

Björn Gustafsson



Hehe det här är kul!

Silikonisar

AAAAAAAAAAAAAAAAH skööönt *ler belåtet*
Kan ni gissa vad jag precis gjorde som var så skönt?
Nej jag fes inte, gasen är min. Jag tog ut mina extrabröst! Vet ni vad papi sa igår när jag låg och lekte med dom i soffan? hehe, han sa: "men va bröst det var här då..." sådär gubbigt som bara han och riktiga gubbar kan.

Nog pratat om mina extrasillisar! Vi går över till riktiga sillisar, ordet riktiga passar ju inte riktigt in där men jag menar sånna där extratuttisar som inte går att ta bort när dom skaver! Vad tycker ni om sånna egentligen?
Själv skulle jag inte vilja ha dom, jag är faktiskt, trots att jag klagar, väldigt nöjd med mina pyttisar! Jag kommer inte få hängisar de närmaste 15 åren iaf och jag kan ju stoppa in lös-sillisar när jag vill. Så jag trivs. Men det finns ju dom som absolut inte trivs med deras rattar, det är ju trist att dom inte kan vara nöjda med hur dom ser ut från början och jag tror inte att stoppa in lite säckar med grejer i hjälper dom att må bättre egentligen. Även om de själva kanske tror det.

Men som sagt, säg vad ni tycker! Det finns inget rätt och fel!

image50

Hej på er! Ursäkta min frånvaro! Jag har pluggat matte hela da

Hej på er!

Ursäkta min frånvaro! Jag har pluggat matte hela dagen, utan framgång ofcourse. Det skulle ju inte vara jag annars...

Karin kära läsare, jag var så förvirrad förut när jag svarade på din kommentar så jag råkade skriva att skorna kommer från dna när dom egentligen kommer från din sko. Förlåt mej :'(

Jösses pannkaka vad jag längtar tills imorgon när jag kommer hem från skolan och får slänga av mej mina extratuttar! Bh-inlägg alltså, har ni aldrig känt den känslan man får när dom där skavandes små pluttsakerna flyger iväg så tycker jag synd om er. Jag kan nog till och med sträcka mej till att säga att ni alla borde köpa sånna bara för att få känna hur det känns. Jepp det tycker jag allt.

Pussisar!

Pervobil

Tja snyggon!

Här i vår stora stad Linköping som känns himla liten så finns det en man som åker omkring på en permobil och pratar med unga pangbrudar. Idag mötte jag honom och han hade skaffat sig en playboymössa, till mig sa han "Du vill vara med i playboy? Jag är playboy, jag är playboy" och så pekade han på mössan. hehe det är nästan lite synd om honom, hela stan drar skämtet "och så hör man det där brrrrrrrruuuum bakom sig" och så säger alla HAHAHA!

Idag har jag köpt skor! dock inte alla på bilden, bara en höger- och en vänstersko. Jag tycker dom är jättefräsiga (tycker min mormor med)
Vad tycker ni?


image49

Las Vegas!

FANFANFAN!

Okej, det här är ingen big deal för många där ute men för mej som fullkomligt älskar och inte klarar mej utan Las Vegas så är detta fruktansvärt. Sista avsnittet som har spelats in sändes för ett par veckor sen i USA och det slutade helt jävla förjävligt spännande som det alltid gör. MEN nu har dom kommit ut och sagt att det blir inga fler avsnitt, inte ett enda till! Jävlarna på NBC lägger ner serien. Så det ska sluta med att Delinda kanske får missfall?! FY FARAO jag är arg. Jag har skrivit på en protestlista och det finns sannerligen folk som gör mer än så. Det finns en hemsida som har som enda funktion att rädda serien. Hur som helst, nu ska jag deppa.

Om ni nu skulle vilja hjälpa till att rädda serien (och mej :'( ) så skriv på här: http://lasvegas-theseries.com/phpPETITION/

image47

Hörövning

Hej kids!

Jag har rensat min garderob nu! Jippie kay yey motherfucker (jag har sett die hard 4.0 idag) och ska sälja lite kläder på tradera, alla ni som hoppar högt av glädje nu för att jag ska sälja min kläder (hehe) kan lugna er. Det är gamla och fula kläder. Men det finns ju folk som gillar sånt!

Min vän Sofia visade det här för mej. Det är lite coolt faktiskt, eller lite kul iaf. Man ska lyssna med hörlurar och att rensa öronen på öronvax innan är nog en bra idé! Jag missade den lilla detaljen.



Utmattad

Hej!

Idag sultade jag färdigt på mina två sista sugkarameller och hela min mun upplever oerhörda smärtor. Stackars liten, igår bakade jag scones och jag är ju mjölallegiker!! Jag kan äta mjöl men när man bakar och det flyger omkring i luften då får jag nysattacker och näsan snorar igen och gommen börjar killa och allt sväller.
Mormor ringde igår och jag nös 13 gånger under tiden när jag pratade med henne vilket var i cirka 4.33 minuter. Som han Karl eller vad han hette i Big Brother! hehe det var kuligt.

Jahopp, nu kom jag precis hem från feelgood och jag feelar inte alls good. Jag feelar dåligt, törstig, utmattad, svettig och äcklig känner jag mej. Var är den där sköna känslan efteråt som alla snackar om? I'm not really feeling it. Yes, jag skriver på engelska och ikväll ska jag hem till Anton!


hehe



HAHAHA! Ne-Yo trodde att Tokio Hotel sångerskan var en tjej!

Multimedia

Hallå folket!

Jag har multimedialektion nu, känner mej jättebusig! hehe.
Hur går det med röstandet hörrni? Jag vill vinna den här veckan och jag är ungefär eller jag är exakt 6 röster bakom ettan. Hallå?! Förstår ni hur nära det är?
Klicka på StyleSearch-knappen ner till vänster.

A/D blablabla jag förstår ingenting vad Hasse här pratar om, inte fan bryr jag mej heller iof. Ska nog försöka hänga med nu.

puss


jag mår faktiskt illa

Hej vännor!

Jag sitter och lyssnar på min brända snookskiva, hehe när jag gjorde den så var jag nog lite sorgsen eller något sånt. Först är alla snooks låtar och sen på slutet This I promise you med Nsync. Aja, den passar in bra på skivan var vad jag ville ha sagt.

Illa, jag mår illaaaa, när Emilio står och kysser sin Pernilla.... Jag kommer ihåg när jag var liten och alltid höll för öronen när den låten spelades, bara för att jag var så rädd för att må illa. Sen brukade alltid min lille knubbisbror sjunga den när vi bråkade, då stängde jag in honom i tvättstugan, hehe. Nu däremot, nu kan jag till och med sjunga på den, nae nu ljuger jag. Så långt har jag inte kommit, men jag kan ju skriva det iaf!

468021-65

HEJ!

DSC00397.JPG

Idag går emma omkring bh-lös.
Men mina små mandariner är pyttis så det går bra! Tack genetiska slumpen.

Tandläkaren


Jag har varit och bytt båge och grejjor på tandställningen idag. Det var extremt komiskt ska jag ta och säga er, först och främst så kunde inte hennes mage sluta kurra och hennes näsa kunde inte sluta rinna. Mysigt. Tur att hon hade den där halva bh:n över fejjan. Hur som helst så bestämde hon sig för att börja knyta gummisnoddar på lite random valda ställen i min mun. Hon tappade, självklart, trådarna typ hundra gånger i mitt fejs vilket var himla skönt... inte!

Det roliga va att varje gång hon gjorde det så sa hon "har jag skadat dej?" VARJE GÅNG! Jösses pannkaka vad jag hade svårt för att hålla mig för skratt, eller ja, det gjorde ju ont så det gick rätt bra ändå. Men vem säger så egentligen?
När hon var färdig kom den riktiga tandläkaren och sa att jag inte skulle ha några gummisnoddar.


Jag vill vinnaaa!

Hallå hallå!

Eftersom ni har varit så gosiga och röstat på mig på den där stylesearch-knappen ner till vänster så ligger jag på framsidan på deras hemsida röstad som sjätte favoritbloggen denna vecka! Hur kul är inte det?! Kan vi inte säga att vi siktar på att få upp mig på första platsen den här veckan? Det tycker jag allt! Klicka och rösta är ni gulliga, så ska ni få en överraskning sen :)

Här röstar ni och ni behöver bara klicka på en knapp! Jättesimpelt.

DSC00380.JPG

I wanna roll with the gangsterz but so far they just think I'm to white and nerdy

Mobbing!

Hej snyggon!

Vet ni om att bröderna Schulman har börjat blogga igen?! Jag upptäckte det häromdan av en ren slump. The slump is grejt, han är min vän. Någon som inte är min vän däremot är en liten prick som sitter och attackerar mig med kommentarer dagarna i ända! Han eller hon har hittils kallat mig: patetisk, ful, sorglig, värdelös och sagt att jag borde skaffa mig ett liv. Alltså, endast personangrepp för dummisen har inte skrivit någonting om bloggen? Det kan man ju tycka att det är lite lustigt eller så känner han eller hon mig vilket gör det ännu värre. Jag behöver hjälp från dom där friends, eller jag kanske ska ringa BRIS?
Eller så tar jag mig i morgonrockskragen och säger:

Tack för rådet snällo! Jag ska genast skaffa mig ett liv där jag sitter och skriver dumma saker till någon random brud som jag tycker är för snygg. Bra idé!

Puss på er!

http://vf.se/Bloggstart/Schulman.aspx <-- Schulmans bloggish


Förhållanden

Vet ni vad jag stör mig på? Alla par som envisas med att ha bilder på sig själv och sin älskling som profilbild på diverse "communitys" som det så fint heter. Typ på facebook, bilddagboken och på sina bloggar. Va fasen, dom bilderna ska ju visa vem man själv är. Därför som Bjarne inte tillät att det var fler personer än en på profilbilden på lunarstorm back in the days.
Då tycker iaf jag att det har gått för långt med kontrollbehoven. Nu finns det ju olika anledningar till varför man har sånna bilder men i vissa fall så vet jag faktiskt att den ena partern (pretto) tvingar den andra att ha det eller iaf pressar den till det. geez alltså, toffelförhållande skulle jag inte vilja ha nått iaf. Inte åt nått håll! jag ska väl kanske inte säga nått med mina fem månader som längsta förhållande iof, dom enda föhållandena som fungerar kanske är toffelförhållandena...

HAHA! nej det tror jag inte på.

Pusssss!

Idag

Hej!

Jag hade en videoblogg upplagd här förut, men när jag tittade på den idag höll jag på att skämmas ihjäl. Jag är mer vågad om natten ;) hehe. Ni ska få en ny där jag visar upp mina mimkunskaper (haha).

Ser ni Kanye West nya frill? haha, ful. Den ser ut som att den hör hemma på en hallongrotta, baconros eller puppa, vad ni nu känner för. Iallafall inte på Kanyes nackveck.

image41

Idag har jag övat på mina prutningsskills och fick 30% rabatt på dom

DSC00354.JPG
Idag har jag övat på mina prutningsskills och fick 30% rabatt på dom här brillzen! Endast för att dom var lite snea, hehe. Jag hittade jordens snyggaste klänning som jag inte köpte. VA? Det är precis lika puckat som det låter, den va inte ens dyr. Vi blev så hungriga så vi gick och åt festmåltid på pizza hut och hann inte tillbaka innan dom stängde. Hur dumt det än låter så kommer det här dumma beslutet plåga mig länge. Jag köpte iaf en toppliknande sak och brillzen på urban outfitters och ett halsband på beyond retro. Ingenting på monki alltså! Ruttet besviken är jag.

Hur som helst, nu åker vi hem igen och jag hoppas jag slipper perelli på radion. Papi blir ju lite galen då.

PUSS!

Hej kompisar! Här sitter jag i bilen och försöker slicka mej på sn

DSC00339.JPG
Hej kompisar! Här sitter jag i bilen och försöker slicka mej på snoken. Jag har listat ut hur man mobilbloggar förstår ni, nu kommer ni aldrig bli av med mej. hehe.

Robbie the williams går på hårt i högtalarna eftersom vi inte vill att papi ska somna. Sen proppar vi honom full med godis också.

Nej nu börjar jag bli åksjuk här = dags att sluta. Puss på er!

emmovic

Jahopp, det var den melodifestivalskvällen. Ikväll bestod den till 50% av papi som satt i soffan och skrek "PERELLI!" precis som en fjortonårig liten flicka. Jag skrattade halvt ihjäl mig åt Björn och Luuk som vanligt. Sven Wolter och Luukovic.

Brorsan har kommit fram till att han vill hänga med mig i Stockholm imöra. Det blir synd om honom om han spräcker mitt tidsschema! Jag ska hinna med allt jag har planerat, jag har allvarligt talat skrivit schema. Han ville visst inte gå till så många ställen men iaf.

image38

Den här rosa drömmen har jag klickat hem på ebay! Endast 357 kronor inklusive frakt, himla bra köp tycker jag.

Godmorgon!

Hej turturduvor!

Nyss nös jag och det flög ut största snorklumpen jag någonsin sett och satte sig på min arm, med det vill jag säga att jag är förkyld.
Hur som haver, idag ska jag göra skolarbete och rensa min garderob hade jag tänkt. Den är lite väl proppad nu faktiskt och så använder jag ungefär 10% av alla kläder och gömda spritflaskor som finns där i. Ni vet, jag är ju bara barnet, 17 år och 10 och en halv månad. (Mami, jag skojar självklart)

Om jag var en av dom som använde det fulaste uttrycket ever så skulle jag säga att jag "är jävligt pepp" på min shoppingtrip imorgon! Men jag säger istället att nu ska jag gå och dricka te med håning så att jag ska vara i prima form imorgon på min underbara resa!

PUSS!

Jag kan inte sova!

Här är man minsann nattuggla! Vad ska man hitta på att göra nu på natten när man inte kan sova? Kanske borde jag sätta mig och skriva lite historia-uppgift, vara lite effektiv, då kanske jag blir sömnig också.

Jag sitter och funderar på namnet Hugh, som i Hugh Laurie, Hugh Grant, Hugh Jackman, Hugh Dancy. Hur kommer man på att man vill döpa sin jättegulligulliga minibebis till "euuuw"? Som Paris Hilton, fjortisar och jag säger när något är äckligt ni vet.
Haha! Tänk er att man träffar någon man inte träffat på länge och så har man lille Hugh med sig och säger "This is euuw" hehe. kul. Eller så kanske man säger det jättesnabbt och då blir det "This is you" men euuw var mer lajbans.

Nu tänkte jag göra lite reklam för mitt shampo.



Wella, hair comes alive in our hands.

HON LEVER!!

image36

yeahyeahyeah yippio yippiey,
Mina nya brallz man.

I am Legend

AHHHHHHHHHHHHH!

Det var ju den värsta filmen någonsin! eller iaf på länge. Den va bra men jag fick kämpa hårt för att inte gråta mig igenom hela skiten. Åh, Sam :'(
Hoppas Sofia har det bra där på hennes lilliscykel, hon är säkert livrädd. Men jag är en bra vän så jag tvingar henne att skicka sms när hon kommer hem så jag vet att inte mörkersökarna eller vad det kallades tar henne. Eller ja, dom kan ju fortfarande ta henne men jag vet ju iaf om att hon inte kommit hem. *Knock on wood* Åh det knackar säger tanta...

Jag och Sofia och kanske Anton ska åka till Romme och åka skidor!! Skolan är så superb så dom anordnar en dagstur dit. emmis is glad.

RSS 2.0