My name is German Ass....

En grabb från spanien vill bli vän med mej på facebook. Han heter German Az. HAHAAH!

Idag har jag och mina projektarbetespolare varit ute i naturen. Vårat projekt går nämligen ut på att fånga trollsländor. Har ni någonsin hört något så töntigt? Det tvivlar jag på... Fast så får jag inte säga, Sofia och Anton blir sura på mig.
Iaf, jag har fått känna på hur det känns att ha pollenallergi. Jag har aldrig i mitt 18-åriga liv haft pollenallergi men idag slog det till big time. Jag har nyst ut halva min hjärna känns det som för nu sitter jag här och yrar som en annan tant med lågt blodtryck.



Nu har ni visst inte fått nån sån här bild på länge, här ser ni hur ledsen jag är för det. hehe...

Uppstoppad mamma

Klockan är nu 01:51 och jag sitter här på mitt rum med ett oerhört lent område precis mitt imellan mina ögonbryn. Ni förstår, jag har vaxat, och det gjorde inte ens ont! Lilla jag som skriker av minsta lilla smärta tyckte inte ens att det gjorde ont. Fast det kanske är något nytt jag har börjat med nu, jag har ett megablåmärke på låret och jag har ingen aning om när jag fick det??

Förut skulle jag kommentera på någons blogg att Feel this med Bethany Joy Galeotti är en hejdundrandes fin liten trudelutt och den där verifieringskoden man fick skriva in såg ut såhär:

Jäkla skit blogg.se! Nu fungerar inte det heller...

Man skulle iaf skriva in stuffed mother. Det är okej att skratta åt det klockan 01:58 på natta!


Hellooo

Äntligen fungerar det igen!
Jösses vilken tid det har tagit för herrarna och damerna på blogg.se och fixa över mej till det nya färgglada blogg.se.
Förövrigt är det en ful blå färg för alla er som inte kan logga in.

Det ser lite ut som Windows 95 här nu faktiskt. Jo om man tänker efter. Allt är sådär kantigt och der ut som att det kommer från stenåldern, jag kommer ihåg våran gamla 95:a. Internet var ju sånt där så man fick ringa upp en annan dator och ringde någon till hemtelefonen kraschade hela alltet. Vi spelade bara schack och en föregångare till cs. Man såg en hand med något typ av vapen så fick man gå runt som i labyrinter och döda schäffrar. Man öppnade dörrar med shift.

Jag tänkte att ni kanske ville se en bild på godingarna Dean och Sam från Supernatural. Nu när jag har pratat så gott om dom.




   

Sådär, nu har ni lite ögongodis. Allt förutom Deans jacka förstås som möjligtvis är den fulaste skinnjacka jag någonsin sett.
Förresten är serien hur jävla bra som helst.

Knut min vän...

Jag är ungefär lika trött som tjockisfisken Knut i vårat akvarium nu.
Knut är alltid trött, ibland orkar han ta sig ut från sin lilla håla under stenarna för att roffa åt sig nästan all mat som dimper ner i vattnet.
Hur vet jag nu det här tänker ni, JO! Jag konverserar med Knut. nej det gör jag ju inte förstås, men Knut har funnits i våran familj i minst 4 år nu. Ganska stort för en liten firre. Iaf, jag anser att jag känner Knut och han är trött.

Så hörrni, nästa vecka har jag historiaprov. Slutprov på hela A-kursen. It is going to the woods så att säga. Jag kan inte riktigt slita blicken från Dean och Sam i Supernatural, dom är så fina pöjkarna. Vem fasen vill sitta och läsa historia då liksom? Inte jag iaf.

Ska ge det ett försök till.....


ÅH! Dean <3

TVÅ PÅ EN DAAAAG!

Hej igen hörrni!

Jag börjar så smått känna för det här igen faktiskt, men jag kan inte garantera att jag kommer skriva varje dag och jag tänker inte heller skriva "förlåt kära läsare för att jag inte har skrivit på länge" No I won't.

I helgen var jag och Sofia i Stockholmo på skönhetsweekend som hon hade vunnit! Wounderbart minst sagt var det. Vi åkte dit, fick lära oss mer om hudvård, höstens trender och om smink. Sen kommer vi få hela köret hemskickat också! Från Lancöme liksom så nu tänker jag känna mej som en rik jäkel med perfekt hy i några månader. Jonna någonting som är chefsredaktör på Glamour var där och föreläste och hon har också skrivit om det i sin blogg på glamour.se. Där kan ni ju gå in och kolla!

Sen förstår ni så fick vi ju bo på Scandic en natt också, där fick jag sova i en av världens gosigaste sängar om man bortser från en liten sjukling som låg jämte.

     

1. Färdigsminkade på Lancômes headquarters! 2. Utsikten från vårat rum. 3. hehe kolla spegelbilden i TV:n.. heheehe. 4. On the tunnelbanestation, storstadsbrudar aiiight?! coolish

zigge zigge var äääär du?

Hoppsan Lovan, hoppas du inte tar illa upp för att jag snor din låttext. Den har liksom satt sig i min lille hjärna så att säga.

Hur mår ni där ute? Eller ja, det behöver ni inte svara på, det är en sån där hövlighetsgrej som man alltid frågar varandra, men inte fan lyssnar man på svaret. Dessutom är ju svaret nästan aldrig sant, eller mitt svar är alltid ärligt för jag tycker om att klaga men övriga människor där ute svarar ju oftast "jo det är bra" fast kanske tilltrixat eller omgjort på något sätt men alltid samma innebörd. Jag däremot är mer konkret och tar det som så att ni som frågar verkligen undrar, om någon skulle fråga mej nu skulle jag säga "Nej jag har ont på vänster sida av magen, jag har skoskav och träningsvärk men annars är det bra"

Attans nu chokladade jag ner mina skolpapper!

Pussisar

RSS 2.0