Mensvärk och Robyn

Jösses pannkaka vilken låtförälskelse jag har åkt på.
Show me love
Klicka där och sen på den lilla rosa play-knappen! Alltså den där "dun dun dun dun" med basen, vilken jäkla gåshud!

Idag har jag haft mensvärk och tog i ren panik två panodil och tre ipren på en och samma gång. Sen däcka jag i sängen en halvtimme senare, antingen av utmattning eller för att ja, jag tog så mycket tabletter på samma gång. Hur som helst mår jag fint nu men jag har börjat fundera på om jag inte borde gå till doktor Ulf med mina problem, för såhär äckligt sjukt ont är inte normalt att ha.
Erfarenheter någon?

PUSS!

Vuxen

Vad fasen var det där för julkalender egentligen?
Jag brukar inte följa den nu längre, jag har faktiskt (till skillnad från några av mina närmaste vänner) vuxit ifrån barnprogram. Men nu tänkte jag se den iaf, ack vilket misstag! Det va ju zero julkänsla i det där, jämför med Pelle Svanslös med Björn Vad-han-nu-heter och Petsson och Findus. Där kan vi snacka om julkalendrar!

Den senaste tiden har jag börjat spela the sims igen (fast egentligen har jag vuxit ifrån det) och jag börjar märka hur det påverkar mej nu. Istället för att bara äta mina pannkakor och bli mätt och glad så ser jag "hunger-mätaren" bli grön och jag får 500 ambitionspoäng, och istället för att tänka att jag är kissnödig tänker jag att nu är min "blåsa-mätare" väldigt röd och så börjar jag gå och är framme vid toan 45 minuter senare.

Nej vad är det jag säger?
Jag är 12 år i sinnet, eller så är jag bara weird. Vilket som.


RSS 2.0