Trädkramare

Idag har jag tänkt att se ner lite på en annan person för att jag själv ska må bättre. Vem ska vi välja? Hmm... Det gick förbi en skojig snubbe på stångåpromenaden för ett tag sen.

Jag satt i godan ro med mina favoritfriends på vår baksida och firade min födelsedag när det helt plötsligt gick förbi en snubbe som såg ut som en Greger. Greger var berusad och hade sin mor 10 meter bakom sig. Greger tar sikte på ett av träden utanför och springer snabbt fram och kramar det. Där står sen Greger och vi skrattar gott men samtidigt tyst åt honom. Stackars mor som får springa efter men samtidigt inte vill gå för nära så att folk förstår att hon faktiskt avlat en trädkramare, inget ont mot trädkramare alltså. Men den här var lika full som fjortisen på sin första fjortisfylla.
Fast egentligen är det Greger det är synd om, han heter ju faktiskt Greger... och hur snyggt är det?

In italia



Jag hitta ju videon för tusan, den var visst svartvit så han kanske inte har knallgrönt tryck..
Jävla skum video iaf.

Återfall...

Hej på er.

Jaha, så nu är det 2 månader sen sist. Ibland får jag lite infall att jag vill skriva (som nu).

Jag såg precis Darin på MTV, money for nothing ni vet. Jag fick en plötslig tidigt 2000-tal känsla. Det var då när JL-tröjorna var det absolut fräckaste man kunde ha på sig och det var då som Big brother deltagarna missbrukade ordet absolut som galningar. Jag minns det som om det vore igår...
När jag var i Italien för några veckor sedan så gick det en musikvideo på deras soppiga version av MTV stup i kvarten. Det var två grabbar med i den, en som bara såg helt och hållet galen ut, fast samtidigt lite lik han Asch eller vad han heter i Pokèmon. Den andre killen hade JL-tröja med knallgrönt tryck och såg lite väl toanödig ut för min smak.

Jaha, det blev några rader ändå. Ni kan få en bild också, såhär ser jag och min bror ut nu för tiden:



RSS 2.0