På smällen

Hej vänner!

Förlåt för att jag försummar er :'(
Jag har en vän här, Sofia heter hon och hon sitter och klämmer på dass för tillfället. Vi har beställt mat från the donk som kommer snart! MmmMmm fett...

Nu ska vi se på I am Legend, jag kommer böla.

Vilken miss!

Nu har jag ju gått och blitt knäpp på sant!
Götgatan är ju på söder för bövelen. Så nu har jag ändrat mig, jag får hinna med lite både och helt enkelt! Weekday, Feetfirst, Hm trend, Monki, Lisa Larsson och Urban outfitters. Det är inte omöjligt!  Jag vet ju till och med vilken buss jag ska åka.

Jag har förövrigt tjänat in mina första 100 kronor på mitt bloggande nu. Hihi, tack! Jag blir tåris :')
Men ni, klicka som om ni hakat upp er på mina inte så smälta-inbara annonser här till vänster! Så får vi se hur lång tid det tar till nästa hundring... hehe.

Huvudstaden!

Åhh jag har en så rolig nyhet!
För mej, kanske inte för er. På söndag ska jag till en av mina favoriteplaces in the Sverige! Nämligen till Stockholm city. Jag ska shoppelishoppa heeeela dagen, eller ja den tiden dom har öppet, det är ju tyvärr inte så länge på söndagar. Vilket betyder att jag inte kommer kunna ta mig till Söder och den stora Monki och inte heller weekday MEN jag ska till HM trend på götgatan och lillismonki. Monki som har nya vårsortimentet i affärerna.


image32


Titta vilket fint kollage jag lyckats klippa ihop! :')
Dom här sakerna ska jag titta lite extra på. (Klicka på bilden om ni vill se större)

Blondinbella



Jag lägger upp min video där jag gjort parodi på miss Blondinbella igen.
Jag avundas hennes drift och att hon lyckas så jävla bra, jag erkänner det nu så jag ska slippa sånna kommentarer.

Good thank you.

Mätt på överstorlekat.

Den typiska svenska tonårstjejen just nu har tights, svarta skinnstövlar, oversized tröja, skinnjacka och ibland tom en scarf. Hur många sånna exakt likadant klädda tjejer ser ni inte varje dag? Med lite varierande färger förstås.

Jag erkänner, jag har velat ha en skinnjacka jag med. Det har nog nästan alla tjejer en gång i tiden. Men jag är så himla trött på att tro att jag ser samma person 75 gånger varje gång jag går på stan, så litet är faktiskt inte Linköping. För att inte tala om den ståtliga Katedralskolan. Där finns det fem typer, det finns den här stereotypen, det finns trendföljare, det finns några hiphopare, ett par alternativa (för dej emmy) och det finns nördar som har på sig en stickad tröja som deras farmor har gjort.
De flesta trivs antagligen i deras stil men 60% av skolans pangbrudiga elever kan helt enkelt inte släppa taget om deras tights och oversizeda tröja och skinnjacka. Visst det är kanske fortfarande "inne" och det ser ju inte så illa ut egentligen, men varför tröttnar dom inte på att se likadana ut?


Crazy

Det här "spelet" är lite smått beroendeframkallande.. Själv har man ju fått 19 rätt. Slå det om ni kan! hehe...

http://popsugar.com/games/faceoff


Såååå, ni är himla sega på att kommentera nu för tiden ( Hur jävla många ord ska det vara där?! )
Har jag blivit tråkig? Jag mår på sant dåligt av det här, jag bara sjunker. Lika hårt som besöksstatistiken sjunker jag! Fast egentligen så har den faktiskt gått upp men kommentarerna blir bara mindre :'(

Jag är trist helt enkelt, jag är en tråkig människa utan något liv. Därför skriver jag om kissbiljetter och Adam Alsing, jag har inget i mitt liv att skriva om. Jag får identitetskris, jag krashar... Det känns som att en tegelsten trycker så hårt på mitt hjärta så att jag inte kan andas, jag får ingen luft. Jag känner mig ensam, övergiven och allmänt frustrerad. Frustrerad över allt och inget, jag vet inte ens själv vad jag vill. osv osv...
Vore det inte konstigt om jag var en sånn?

Adam Alsing

Good Evening Läsare


Tycker inte ni att Adam Alsing är himla söt? Det gör jag!
Han ser ju ut som en liten bäbis fast en stor! Man kanske skulle dra lite i sina kontakter, jag har ju faktiskt en vän som är släkt med gullebjörnen!
Tänk er honom i en ljusblå pyjamas, den där klassiska som alla äldre män har i uråldriga filmer och som jag trooor att Robbie Williams har i Somethin' stupid videon fast den är typ brun. Sen att han sitter i en fåtölj framför en öppen brasa och läser Corren Fredag. mmMmmmMmm...

Kort och gott skulle han gärna få suga på mina tår.


image28

Fortfarande sjuk

Hej smalon!

Ser ni länken här nere till vänster? Den som är under bloggportalen och bloggtoppen. Det är en asbra sida! Där kan ni gå in om ni letar efter nånting eller bara vill typ diskutera nånting eller fråga om råd osv osv. Sen om man klickar på den röstar man på någonting (?) jag har inte riktigt förstått vad det är man röstar på än.

Idag har jag suttit hemma och heckat, jag har haft feber och har bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv. Men det får man göra när man känner sig dödssjuk! Mami tyckte synd om mig och har därför trösthandlat till mej, en klänning och ett par byxor som jag valde ut själv igår och en t-shirt bara för att matcha brallorna. Halva min genuppsättning kommer från ett matchingfreak, ni skulle se vårat kök... Ibland känns det himla bra att vara bortskämd :')

image27

Klänningen från Lindex. Det andra finns ingen bild på eftersom HM har sämsta hemsidan.

Jag är rädd :'(

Jag besökte precis bilddagboken (som har den mest irriterande bruden som står och vinkar på höger sida av sidan) och där hade jag fått ett pm som såg ut såhär:

"tjo du!!:)
ja bara undrade om detta sms:et känns bekant:Dhaha:
"du har tuggat på min penna ditt äckel!p.s du går inåt.../din favorit emma:P" jag har en känsla av att de inte kom till rätt person men va vet ja:Phaha... tyckte de va lite kul iaf:D:P
ha de gott;)
"

och så jävla lätt går det att leta upp mig?
Sån här dramatik klarar inte lillis jag av, nu kommer jag inte kunna sova för jag kommer oroa mig så mycket för att någon ska komma mitt i natten och säga "opp mé henderna" på bästa Björn-Gustafsson-östgötska. Precis som när jag var liten och jag och jenny ringde till en kille vi hade pratat med på funplanets chatt. Vi var väl 10 och sa att vi var typ 15 ? Den natten sov jag hos mamma och pappa. Det här kommer säkerligen sluta likadant.


M&M

Hej på er!

Här sitter jag och tycker synd om mig själv.. Febrig och dan är jag, ont i kroppen och allmänt deppig / pms:ig. Sen sitter jag och tvingar i mig en dricka som ska vara himla bra mot förkylningar "Minute Maid" nånting heter den och smakar morot blandat med tomat. Kan ni tänka er? urk säger jag..

Tur som jag har så har papi kommit hem från Tyskland ikväll och han har köpt godis :') En megastor M&M-påse som jag sitter och sköljer (?) ner min äckliga men ack så nyttiga dricka med! Det känns lite som när jag var liten, då reste farsgubben min waaay mycket mer än vad han gör nu. Då hade han alltid med sig presenter till oss här hemma, oftast var det godis men ibland dök det upp ett krokodilhuvud eller ett linne som det stod Texas på fast han hade varit i New Orleans. Det var kul.

Nu måste jag återgå till självömkan! Puss!

Shopping

   

Har inte bestämt mej om byxorna än, vad tycker ni?


Kvinnokämpen emma

Vet ni vad en lustig sak är?
Att man som kille kan komma undan med i princip vad som helst. Jag har en vän som vakna upp med två brudar och ett sugmärke som han inte kommer ihåg att han hade fått (?) En tjej hade fått slampa/hora-stämpeln på två röda små sekunder. Men han står där och flinar och tycker han är cool.
Själv fick man en snärt på stjärtiz när jag böjde mej ner för att plocka upp en vante idag, what?! Hur kan man bara besluta sej för att daska till nån man inte känner och sen fortsätta cykla snabbt som fan? Vad är vitsen med det liksom? Han sa ingenting, visserligen är det skönt att han inte utbrast "åh, den fanns iaf!" eller liknande. Då hade mitt självförtroende nog fått sej en liten törn iaf!

Idag har jag shoppelishoppat! Ni får se sen.

Kväller

Här sitter jag och käkar godis som smakar kyckling. Den ska smaka körsbär egentligen men norska körsbär smakar tydligen kyckling.

Ser ni hur mycket hår jag har?! Det ser ju för fasen äckligt ut. Måste klippa.

image21

Hjälp mig snälla?

Okej älskade, jag behöver hjälp! Jag är inte den som ber om hjälp med skolarbete i bloggen, det vet ni mycket väl att jag inte är. Men nu har vi en historiauppgift som är så uppåt väggarna galen så jag måste.

Finns det någon där ute i cyberrymden som vet varför demokratin slog igenom i Sverige och många andra västeuropeiska länder för runt 90 år sedan? Varför inte 50 år tidigare, runt 1870, eller i början av 1800-talet? Eller under medeltiden? Förklara och analysera de krafter som rådde - och avgjorde - i slutet av 1910-talet och som för svensk del ledde till demokratins genombrott 1919/21.

Där har ni hela uppgiften som ska vara inlämnad på tisdag. Please help?

God "morgon"


Inatt har jag sovit så underbart gott! I min egna stooora säng och nakenfis var jag också. Det är nyttigt att lufta baconrosen! Jag har ju för bövelen varit tvungen att sova med både trosor och en rosa snobben pyjamas i en vecka! Not good..

Sen jag vakna har jag hunnit äta frukost och redit (?) ut en tova i håret mitt. Den satt i nacken och tog mig exakt 20 minuter att riva loss. Ja, jag rev faktiskt loss den, jag har ju lite att ta ifrån! Appropå hår! Jag hitta gamla bilder från i somras på kameran häromdagen!
Kolla på det! Gudars, jag vill ha det tillbaka. Varför det ser ut som att jag gråter vet jag faktiskt inte, jag kommer inte ihåg. Jag kanske var PMS:ig och grät på riktigt..

image15

Trött


Förstår ni hur trött en emma kan vara? Min kropp känns som överkokta makaroner med allround-krydda på, för att dra en suverän liknelse. I en veckas tid har jag sovit i en "säng" som var stenhård och max 70 cm bred! Sen så har jag ju självklart stått på ner för backen varenda dag också, jag förstår inte själv hur jag klarade det.
Sen så måste jag bara påpeka att oftast var jag först nerför backen (stolt ja) och då åkte jag ändå med fyra crazy grabbar och en kanske inte riktigt lika crazy jenny! Det kan iof bero lite på att jag inte vågar svänga så mkt, det är mycket större risk att man ramlar då. Fast sen så har jag ju alltid varit lite av en fartdåre förstås... hehe.

Det får vara alla "gamla" för tillfället iaf, det här skrev jag visserligen igår. Kom precis hem från Trysil förstår ni :)

Nu börjar vi om!

Hej

Här sitter jag och lyssnar på Duran Duran. "Reach up for the sunrise... tralala". Förresten kan jag inte leva med att ni går omkring och tror att jag sitter och lyssnar på Boten Anna mitt i vintern när det är en sommarlåt. Fast nu låter det som att jag lyssnar på den på sommrarna och det gör jag ju inte heller, längre..

Den här linnet köpte jag på monki i Sthlm för 25 kronor!!
image16

Konstateranden:
1. Jag har en större mandarin på höger sida av kroppen än på vänster.
2. Min putismage syns väldigt väl på bild, men jag tryckte faktiskt ut den!
3. Jag har ett mystiskt hål på halsen.

Greppa pennan!

Jag är en glad tjej på snart 18 jordsnurr och jag söker brevvänner! Jag tycker om att gå på stan, festa, vara med kompisar och bara umgås liksom! Jag söker någon att brevväxla med, grabb eller pangbrud kvittar bara ni är aktiva med pennan. Du får gärna ha ungefär samma intressen som mig men om du skulle gilla att ispimpla röding eller att köra ryska mig-plan i Moskva så skulle det också vara okej.
Bifoga en bild så jag vet att du ser bra ut, jag gör detsamma.

468021-18

Hör av er! / emma

Mitt liv...

När jag började skolan blev jag snabbt den lilla omogna tönten som lekte med gosedjur tillsammans med sin bästis! Men inte brydde jag mig heller, jag var en självsäker liten tös.
Sen blev min bästis tillsammans med Nicke och mitt lågstadiehjärta gick i kras. Jag var ju jättekär i honom! Han var så söt med hans lilla frisyr :')
Men vi kom över det och stayed best friends!

Mellanstadietiden var ju också rolig, jag skaffade min första pojkvän förutom krulltotten som jag brukade mysa med i kuddrummet på dagis.
Kommer ni ihåg när man snodde sin mammas smink?! HAHA! En gång hade jag och min bästis smygit hem till mej på en lunchrast för att sminka oss och då kom min morfar hem till oss och såg oss! Jösses pankaka vi var screwed då.

Sen kom högstadiet och jag var den plattaste 13-åring Ekholmsskolan någonsin har skådat! På högstadiet skildes jag från min bästis och övergick till mina tvillingkompisar och Lovan! Där hände det grejer förstår ni, vi var tighta som Rihannas lår! Men min bästis kan jag ju sakna ibland ändå.. Lindussen och Emmussen liksom :'(

image19
HAHAHA Jag i åttan :D

Och så NU! nu har jag kvar mina tvillingkompisar och Lovan men har också fått nya polers. Lilla Nicke som jag var så kär i och som sen blev min killbästis och som sen lämnade mej för Ånestad-skolan(!!!) har kommit tillbaka och dom där andra packen i vårat lilla gäng förstås. VI ÄR BÄST!

Skidoutfit!

image3

Oh yeeeees!

Konstateranden:
1. Prickarna på mina tänder i underkäken är en tandställning.
2. Min tröja är visst en aning för stor, eller så hade mandarinerna storhetsvansinne i några sekunder. Sådär ser dom iaf inte ut nu :'( Iof har den ena ramlat ner i armhålan så det kanske är bra.
3. Det är tur att brallorna inte är genomskinliga.

Pingis


image1

Pingis är ju ett spel som vi alla älskar att hata. Mer värdelös sport får man leta efter. Stå på varsin sida om en förkrymp tennisplan och slå med små dasslock på en fjäderlätt liten kula, och varje gång knyta näven i ett försök att lyckas psyka motståndaren sönder och samman efter en vunnen boll. Du hör ju själv hur det låter. 
I pingis går det oftast till så att kortast shorts vinner. Jag vet inte om det är så att man ska lyckas få motståndaren att tappa koncentrationen när någon lirare från Uzbekistan fläker upp sina bleka, håriga lår, eller om det bara är en modefråga. Till dem makalöst korta shortsen är det standard med ett par jävligt smidiga skor med inbyggd snabbhet, som vart med sen 1982. För att inte sticka ut ur mängden fullbordas utstyrseln med en otroligt fräsig pikétröja med diverse reklam, gärna i någon härlig blå nyans. 
Det faktum att sportens största stjärna är en 45-åring med alkoholproblem som hänger med Dr Alban borde säga det mesta.

Robotsex

Om några år så kommer vi kunna ha robotsex och om kanske 50 år så kommer vi kunna ha robotäktenskap.

När man läser sånt här flyger ju tankarna iväg, hur skulle dom inte kunna göra det?
Jag tänker mej min robotmake. Vi säger att tekniken går lite snabbare än dom trott så min robotmake och jag kommer vara gifta redan om 15 år.
Han kommer komma springandes (som alla vet tänder jag på killar som springer) med en ros i munnen. Den är visserligen av stål den med för en riktig skulle han bara bita av. Men det är tanken som räknas tänker jag.
Sen lyfter han upp mig och han bär mej förbi alla mina jätteavundsjuka kompisar som bara har sina originella äktenskap ihop med en riktig man istället för med något så underbart som en plåtburk utan riktiga känslor.
Vi åker hem och vi ska ha sex, härligt jättemysigt robotsex. Ovanpå täcket för han kan börja rosta av fukten som blir annars. Oljan används flitigt eftersom hans plåtleder börjar gå lite knöligt. Vi avslutar det vi påbörjat, med några få avbrott med muttrar som lossnat.
Efteråt bestämmer han sej för att skita ut lite pengar (för det gör min robotman) och bjuda mej på en romantisk resa till Venedig. Tyvärr kom vi inte längre än till tullen på flygplatsen, plåtmannen kunde inte sluta pipa i metalldetektorn...


Nystart

Hej people!

Jag beslöt mej för att avsluta min förra blogg. Varför kan man ju fråga sig? Jag antar att det är för att jag inte tyckte om sättet jag skrev på egentligen. Jag känner att det är dags att börja på en ny kula. Mina favoritläsare från förra bloggen, dvs dom som kommenterade har jag skrivit till och berättat att jag har börjat om. Så att helt tomt i besöksstatistiken ska det väl inte behöva vara!

Jag tänker ta några av mina favoritinlägg från förra bloggen och lägga in här.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0